Όροι και προϋποθέσεις

Εάν απλά επισκέπτεστε το www.theuxprodigy.com ή χρησιμοποιείτε μία από τις διαδικτυακές μας υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα την κράτηση θέσης ή/και την πληρωμή για ένα από τα εργαστήριά μας ή τα διαδικτυακά μας σεμινάρια, ή ακόμα και εάν επικοινωνείτε μαζί μας για την παροχή των υπηρεσιών εσωτερικής εκπαίδευσης, οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις εφαρμόζονται και ισχύουν για εσάς.

Αυτός ο ιστότοπος ανήκει, λειτουργεί και παρέχεται με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις από την THE UXPRODIGY EE. 

Η εταιρεία μας έχει ιδρυθεί σύμφωνα με τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας (Ελλάδα) και η νομική της έδρα βρίσκεται στον Δήμο Αμαρουσίου, Αττική, ΕΛΛΆΔΑ. Διαθέτουμε Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) 800956779 και αριθμό μητρώου επιχειρήσεων (Γ.Ε.ΜΗ.) 145720001000, ενώ η ηλεκτρονική μας διεύθυνση ταχυδρομείου είναι info@theuxprodigy.com. Παρακαλούμε να αναφερόμαστε στην εταιρεία εφεξής ως "theuxprodigy.com", "theUXProdigy", "εμάς", "εμείς" ή "μας".

Σας παρέχουμε διάφορες διαδικτυακές λειτουργίες και υπηρεσίες κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας. Μέσω του ιστότοπου μας, μπορείτε να κάνετε εύκολα κράτηση σε ένα από τα δημόσια εργαστήρια ή να συμμετάσχετε σε διαδικτυακά μας σεμινάρια. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή για τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες ή να ζητήσετε προσφορά για εταιρική εκπαίδευση.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους και τις προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο και τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες.

Με την πρόσβαση, προβολή, περιήγηση, χρήση, μετάδοση, προσωρινή αποθήκευση ή αποθήκευση και/ή άλλη χρήση του ιστότοπου μας, των υπηρεσιών ή των λειτουργιών που προσφέρονται εδώ, καθώς επίσης και με την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής στον ιστότοπό μας μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Απορρήτου μας.

Εάν δεν συμφωνείτε με όλους αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, μην χρησιμοποιήσετε το theuxprodigy.com και απέχετε από οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση αυτού του ιστότοπου.

Είναι πιθανόν να πραγματοποιούνται τακτικές τροποποιήσεις σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

Ποιά είναι η φύση του ιστότοπού μας;

Στον ιστότοπο μας μπορείτε να: 

 1. Αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την ομάδα μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.
 2. Αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και τις ανάλογες διαδικασίες που συνδέονται με αυτά, όπως:
  • Αίτηση και εφαρμογή εκπτωτικού κωδικού.
  • Δήλωση ενδιαφέροντος για τα ανοιχτά εργαστήρια (public workshops).
  • Κράτηση θέσης σε ένα δημόσιο εργαστήρι (public workshop) ή σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο (webinar).
  • Επικοινωνία για ειδικά αιτήματα σχετικά με τα δημόσια εργαστήρια μας (public workshop).
  • Αίτηση προσφοράς για τα εκπαιδευτικά προγράμματα εσωτερικά της επιχείρησης σας (in-house training) ή την πληρωμή για την κράτηση θέσης σε κάποιο άλλο εργαστήρι (workshop) ή διαδικτυακό σεμινάριο (webinar).
 3. Αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό των έργων που έχουν ολοκληρωθεί και τους πελατες με τους οποίους συνεργαστήκαμε. (our work, clientelle)
 4. Διαβάσετε περιπτωσιολογικές μελέτες (case studies) σχετικές με τις υπηρεσίες που παρέχουμε.
 5. Διαβάσετε τα άρθρα μας (blog).
 6. Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα μέσω της διαθέσιμης φόρμας επικοινωνίας (προσβάσιμη με το κουμπί “Let’s Talk”) ή να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας είτε μέσω email ή τηλέφωνο.
 7. Κάνετε εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο.
 8. Επικοινωνήσετε μαζί μας όταν χρειάζεστε υπηρεσίες ή εκπαίδευση UX και Προσβασιμότητας.
 9. Κάνετε εγγραφή ως υποψήφιος συμμετέχων για τις μελέτες UX και προσβασιμότητας.
 10. Βρείτε πληροφορίες για το πώς να συνδεθείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (LinkedIn, Facebook, Instagram, κ.λπ.)

Η ιστοσελίδα μας δεν προορίζεται για ανηλίκους και αν είστε ανήλικοι, σας προτρέπουμε να αποφύγετε την περαιτέρω χρήση της.
Δεν επιτρέπεται η χρήση αυτού του ιστότοπου για άλλους σκοπούς, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, για την πραγματοποίηση ψευδών ή δόλιων ερευνών σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση ή η διανομή σε αυτόν τον ιστότοπο οποιουδήποτε λογισμικού ή άλλου υλικού που περιέχει ιό ή άλλα επιβλαβή στοιχεία.

Απαγορεύεται η χρήση, αντιγραφή, παρακολούθηση, εμφάνιση, λήψη, επαναπώληση, σύνδεση σε βάθος ή αναπαραγωγή οποιουδήποτε περιεχομένου ή πληροφοριών, λογισμικού, προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχονται στον ιστότοπό μας για οποιαδήποτε εμπορική ή ανταγωνιστική δραστηριότητα ή σκοπό, εκτός αν έχετε τη ρητή άδειά μας.

Απόρρητο και cookies

Σεβόμαστε και εκτιμούμε το απόρρητό σας. Ρίξτε μια ματιά στην Πολιτική Απορρήτου και Cookies για περισσότερες πληροφορίες.

 

Κρατήσεις για δημόσια εργαστήρια και διαδικτυακά σεμινάρια

1.Σχετικά με την επιβεβαίωση κράτησης

Όταν κάνετε κράτηση θέσης σε ένα από τα δημόσια εργαστήρια ή τα διαδικτυακά σεμινάρια μας, γίνεται μια αίτηση από εσάς προς εμάς με σκοπό να σας παρέχουμε τις σχετικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας. 

Μετά την εγγραφή σας για να παρακολουθήσετε μία από τις εκπαιδευτικές μας εκδηλώσεις (δημόσιο εργαστήριο ή διαδικτυακό σεμινάριο) και την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής για την κράτησή σας, θα σας αποστείλουμε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο θα επιβεβαιώνει ότι έχουμε λάβει το αίτημά σας για κράτηση και ότι η πληρωμή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Αν δεν λάβετε επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την εγγραφή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να διασφαλίσετε ότι η αίτηση εγγραφής σας έχει ληφθεί και ότι μια θέση ή ένα μάθημα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα. 

Η σύμβασή σας είναι με την εταιρεία  THE UXPRODIGY EE.

2.Πολιτική πληρωμών

Η εγγραφή σας δεν θα θεωρηθεί ολοκληρωμένη πριν λάβουμε το πλήρες ποσό της πληρωμής. Εάν η εταιρεία σας απαιτεί τιμολόγιο, παρακαλούμε απαντήστε στο email επιβεβαίωσης που θα λάβετε από εμάς κατόπιν ολοκλήρωσης της εγγραφής σας.

3.Απαιτήσεις πρόσβασης

Αν έχετε οποιεσδήποτε ειδικές ανάγκες πρόσβασης (όπως πρόσβαση σε αναπηρικό αμαξίδιο), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας φιλοξενήσουμε στην εκδήλωση.

4.Πολιτική ακύρωσης, αντικατάστασης και επιστροφής χρημάτων 

Αν προκύψει η ανάγκη να ακυρώσετε την εγγραφή σας αργότερα, παρακαλούμε να αποστείλετε γραπτή ειδοποίηση στον διοργανωτή της εκδήλωσης (email στη διεύθυνση info@theuxprodigy.com). Εάν η ειδοποίηση ακύρωσης ληφθεί τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης εκπαίδευσης, θα επιβληθεί παρακράτηση ύψους 20% του συνολικού κόστους (τέλη διαχείρισης), ενώ το υπόλοιπο 80% του καταβληθέντος ποσού θα επιστραφεί. Μετά την προαναφερθείσα ημερομηνία (προθεσμία), δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Ωστόσο, είναι δυνατή η αντικατάσταση του εγγεγραμμένου συμμετέχοντα από έναν άλλο αντικαταστάτη, εάν λάβουμε γραπτό αίτημα (μέσω email) του εγγεγραμμένου συμμετέχοντα τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

5.Διαθεσιμότητα

Η εγγραφή σε ένα από τα εργαστήριά μας γίνεται με σειρά προτεραιότητας και όταν καλυφθούν όλες οι θέσεις (το εργαστήριο γεμίσει), μπορεί να υπάρξει μια λίστα αναμονής. Εάν μια θέση για ένα εργαστήριο ή ένα διαδικτυακό σεμινάριο δεν είναι διαθέσιμη μετά την υποβολή του αιτήματος κράτησης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας, αλλά θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα σχετικά με τη μη διαθεσιμότητα τους.

6.Αλλαγές εκπαιδευτικών και αναβολές ή ακυρώσεις εργαστηρίων

Έχουμε το δικαίωμα να αναβάλλουμε μια ολόκληρη εκδήλωση. Εάν ένα εργαστήριο ή ένα διαδικτυακό σεμινάριο αναβληθεί, αφού λάβουμε την πληρωμή για την εγγραφή σας και σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και θα σας προσφέρουμε την επιλογή είτε να αποδεχτείτε την αναβολή για μια διαφορετική ημερομηνία είτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αντικαταστήσουμε ομιλητές ή να ακυρώσουμε ολόκληρη την εκδήλωση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ευθύνη μας περιορίζεται στην πλήρη επιστροφή των τελών εγγραφής. Οι ομιλητές μπορεί να χρειαστεί να αντικατασταθούν σε περίπτωση ασθένειας, ατυχήματος ή άλλων ζητημάτων που εμποδίζουν την παρουσία τους όπως είχε προγραμματιστεί. Για οποιαδήποτε ακυρωθείσα εκδήλωση, θα προσπαθήσουμε να κανονίσουμε την επόμενη, με τους ίδιους όρους, το συντομότερο δυνατό.

Με την υποβολή της εγγραφής σας για να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση εκπαίδευσης, είτε πρόκειται για δημόσιο εργαστήριο είτε για διαδικτυακό σεμινάριο, εκφράζετε τη σύμφωνη γνώμη σας με τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τον εν λόγω Δημόσιο Εργαστήριο (Public Workshop) και το διαδικτυακό μας σεμινάριο (Webinar).

Τιμολόγηση

Ο ΦΠΑ δεν εφαρμόζεται στις τιμές των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παρέχουμε μέσω του ιστότοπού μας (δημόσια εργαστήρια, διαδικτυακά σεμινάρια κ.λπ.). Παρόλο που προσπαθούμε να διατηρούμε συνεχώς ενημερωμένες τις σωστές τιμές των υπηρεσιών μας στον ιστότοπό μας, παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να υπάρχουν ανακρίβειες σε ορισμένες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Προτού προβούμε στην αποδοχή της πληρωμής σας, θα επαληθεύουμε πάντα τις τιμές μας. Σε περίπτωση που η σωστή τιμή μιας υπηρεσίας είναι χαμηλότερη από την αναγραφόμενη τιμή στον ιστότοπό μας, θα σας χρεώσουμε το χαμηλότερο ποσό.

Τρόποι Πληρωμής

Δεχόμαστε τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής: πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Δεχόμαστε ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners.

Όλες οι πληρωμές με κάρτα διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος ηλεκτρονικών πληρωμών της Alpha Bank (Alpha e-Commerce). Εάν επιλέξετε αυτήν τη μέθοδο πληρωμής, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Alpha Bank για να ενημερωθείτε για λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών της.

www.alpha.gr/en/business/myalpha/e-commerce-e-payments/alpha-e-commerce

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν συλλέγονται ούτε αποθηκεύονται με κανέναν τρόπο από την εταιρεία μας. Ως εκ τούτου, ανά πάσα στιγμή που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για συναλλαγές στον ιστότοπό μας, πρέπει να υποβάλετε εκ νέου τα σχετικά στοιχεία.

Αποποίηση Ευθύνης

Συμφωνείτε ότι χρησιμοποιείται το theuxprodigy.com με δική σας ευθύνη. Με την πρόσβασή σας και τη χρήση του theuxprodigy.com, αποδέχεστε πλήρως και με πλήρη ευθύνη όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Το περιεχόμενο, οι υπηρεσίες και το υλικό που παρέχονται στον ιστότοπό μας διατίθενται "ως έχουν" και "όπως είναι διαθέσιμα", χωρίς οποιεσδήποτε ρητές ή σιωπηρές δηλώσεις ή εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους. Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου δεν πρέπει να ερμηνεύεται, ούτε μπορεί να ερμηνευθεί με οποιονδήποτε τρόπο, ως παροχή συμβουλών που ενθαρρύνει άμεσα ή έμμεσα τους χρήστες να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να διασφαλίσουμε την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχονται μέσω του παρόντος ιστότοπου και αφορούν την ταυτότητα του theuxprodigy.com και τις παρεχόμενες υπηρεσίες από εμάς, με την επιφύλαξη  τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών σφαλμάτων που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή προέκυψαν κατά λάθος ή λόγω διακοπών της εύρυθμης και ομαλής  λειτουργίας του παρόντος ιστότοπου που οφείλονται σε απρόοπτες συνθήκες ή περιστάσεις ή ανωτέρα βία.

Ωστόσο, παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι οποιαδήποτε εμπιστοσύνη επιδεικνύετε σε αυτές τις πληροφορίες είναι αυστηρά με δική σας ευθύνη και δεν παρέχουμε καμία ρητή ή σιωπηρή δήλωση ή εγγύηση οποιουδήποτε είδους και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την πληρότητα, την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την καταλληλότητα ή τη διαθεσιμότητα του ιστότοπου ή των πληροφοριών, προϊόντων, υπηρεσιών ή σχετικών εικόνων που περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστότοπο, για οποιονδήποτε σκοπό.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι, δεν υποχρεούμαστε να αναλάβουμε οποιαδήποτε ευθύνη, ούτε θα αποζημιώσουμε οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημιές προκληθούν από τυχόν δυσλειτουργία του ιστότοπου ή τεχνικής υποστήριξης.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν παραβίαση αυτών των όρων λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας (όπως, για παράδειγμα λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, σεισμών, πλημμύρων, πυρκαγιών, πανδημίας, καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κ.λπ.).

Περιορισμός Ευθύνης

Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, σε καμία περίπτωση δεν θα φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία, συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμό, κυρώσεις, ποινικές ρήτρες, ειδική, άμεση, έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία ή επακόλουθη/παρεπόμενη απώλεια ή ζημία, απώλεια συμβάσεως, απώλεια αξίωσης ή οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκύπτει από την απώλεια δεδομένων ή (για) τα κέρδη ή έσοδα που προκύπτουν από ή έστω σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου μας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών μας για online κρατήσεις.

Όταν αιτείστε τη διεξαγωγή ενός δημόσιου εργαστηρίου, δεν υπάρχει υποχρέωσή μας να πραγματοποιήσουμε το συγκεκριμένο εργαστήριο που ζητήσατε. Αποσκοπούμε στη διατήρηση της ιστοσελίδας μας σε λειτουργία και στην εξασφάλιση της ομαλής της λειτουργίας. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πλήρως την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται μέσω του Διαδικτύου – ούτε η εταιρεία μας μπορεί να το εγγυηθεί. Ως εκ τούτου, η εταιρεία theUXProdigy δεν αναλαμβάνει και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προσωρινή μη διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας μας που οφείλεται σε τεχνικά ζητήματα που είναι εκτός του ελέγχου μας. Δεν θα θεωρηθούμε υπεύθυνοι για άμεσες, έμμεσες, θετικές ή αποθετικές ζημίες, παραπεμπτικές ή καταδικαστικές ζημίες (ενδεικτικά κυρώσεις, κατάπτωση ποινικών ρήτρων κλπ), απώλειες ή δαπάνες που ενδεχομένως υποστείτε, επιβαρυνθείτε ή τυχόν καταβληθούν από εσάς, που απορρέουν από, προκύπτουν από ή σχετίζονται με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης ή την καθυστέρηση στη χρήση της ιστοσελίδας μας. Σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία ολικά ή μερικώς του ιστοτόπου μας ανά πάσα στιγμή, είτε για λόγους συντήρησης είτε για λόγους ενημέρωσης, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση (και δεν έχουμε καμία υποχρέωση να επαληθεύσουμε) για τυχόν ανακριβείς, εσφαλμένες ή ανορθόγραφες πληροφορίες που εσείς υποβάλατε.

Δεν εγγυώμαστε ότι ο ιστότοπος ή οι διακομιστές μέσω των οποίων αυτός είναι προσβάσιμος για εσάς δεν περιέχουν "ιούς" ή άλλα κακόβουλα προγράμματα λογισμικού, και δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε μορφή ζημίας (ως ανωτέρω) που μπορεί να υποστείτε κατά την περιήγηση ή τη χρήση των ιστοσελίδων μας, των υπηρεσιών μας και του περιεχομένου τους. Αυτή η ζημία μπορεί να περιλαμβάνει, ενδεικτικά και χωρίς περιορισμό, ζημιές που προκαλούνται από παράνομες ενέργειες τρίτων, όπως η κλοπή ή η αποκρυπτογράφηση κωδικών πρόσβασης ή/και δεδομένων, η εξάπλωση ιών κατά τη χρήση του ιστότοπου ή η λήψη περιεχομένου, καθώς και προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη χρήση υπολογιστών, όπως η απώλεια δεδομένων και άλλες παρόμοιες καταστάσεις.

Σχετικά με τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας και σύμφωνα με αυτήν, δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε μορφή (προσωπικής) βλάβης, θανάτου, υλικής ζημίας ή άλλου είδους (άμεσων, έμμεσων, εξαιρετικών, παρεπόμενων ή κυρωτικών) ζημιών, απωλειών ή δαπανών που ενδέχεται να υποστείτε, επιβαρυνθείτε ή απαιτηθούν να αναλάβετε, είτε λόγω (νομικών) πράξεων, σφαλμάτων και λαθών, παραβιάσεων. αμέλειας (συνειδητής ή όχι, απλής ή βαρείας/σοβαρής), πρόθεσης, παραλείψεων, μη εκπλήρωσης ή μη προσήκουσας εκτέλεσης, παρουσίασης παραπλανητικών δηλώσεων ή παρερμηνείας, αντισυναλλακτικής συμπεριφοράς, παρανομίας ή αδικοπραξίας, που οφείλονται ή αποδίδονται εν όλω ή εν μέρει στους επιχειρηματικούς μας εταίρους ή/και τρίτους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων – σε περίπτωση αμφιβολίας- των εργαζομένων τους, διευθυντικών στελεχών, αξιωματούχων, αντιπροσώπων, εκπροσώπων, υπεργολάβων τους  ή συνδεδεμένων εταιρειών, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες των οποίων παρέχονται, διατίθενται ή προωθούνται (άμεσα ή έμμεσα) στον ιστότοπό μας ή μέσω αυτού. 

Σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες-ιστοτόπους ή εφαρμογές τρίτων μερών

Μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και ακολουθώντας έναν σύνδεσμο, υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες ή εφαρμογές που δεν υπόκεινται στον έλεγχό μας. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα ή έλεγχο ως προς τη φύση, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα των ιστοσελίδων-ιστοτόπων τρίτων μερών. Η παροχή και συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υποδηλώνει απαραιτήτως ότι συστήνουμε ή εγκρίνουμε τις απόψεις που εκφράζονται σε αυτούς. Δεν φέρουμε ευθύνη για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική απορρήτου, την ποιότητα και την πληρότητα αυτών των ιστοσελίδων. Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες ζημιές που προκύπτουν από τη χρήση συνδέσμου προς άλλη ιστοσελίδα ή τη χρήση δεδομένων και πληροφοριών που περιέχονται σε οποιονδήποτε τέτοιο ιστότοπο. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την επίσκεψή σας σε αυτούς τους ιστότοπους ή τη χρήση τους, παρακαλούμε να απευθύνετε τυχόν παράπονα απευθείας σε αυτούς, καθώς αυτοί φέρουν την πλήρη ευθύνη (σε αστικό και ποινικό επίπεδο) για την ασφάλεια, τη νομιμότητα και την αξιοπιστία του περιεχομένου των ιστοσελίδων τους και για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όσον αφορά τα δικαιώματα τρίτων, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων και των εμπορικών σημάτων του περιεχόμενου και των πληροφοριών του ιστότοπού μας, αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της theUXProdigy (THE UXPRODIGY EE), εκτός εάν υπάρχει ρητή διαφορετική αναφορά.

Διατηρούμε την αποκλειστική κυριότητα επί όλων των πνευματικών δικαιωμάτων στον ιστότοπό μας και δεν δικαιούστε ούτε σας επιτρέπεται να αντιγράψετε, να πραγματοποιήσετε υπερσυνδέσεις, να αποσπάσετε, να δημοσιεύσετε, να προωθήσετε, να ενσωματώσετε, να χρησιμοποιήσετε, να συνδυάσετε, να μεταφορτώσετε ή να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο του ιστότοπου μας, χωρίς την προηγούμενη ρητή γραπτή άδεια μας. Οποιαδήποτε από τις ανωτέρω ενέργειες και παράνομη ή χωρίς άδεια χρήση αποτελεί έμπρακτη και σοβαρή παραβίαση των πνευματικών μας δικαιωμάτων, τα οποία προστατεύονται από το ελληνικό και κοινοτικό δίκαιο, καθώς και από διεθνείς συμβάσεις και συνθήκες.

Επικοινωνία

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας, καταβάλλουμε εύλογη προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ακολουθούμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία, κατά την κρίση και διακριτική μας ευχέρεια, ενδέχεται να τροποποιηθούν, μεταβληθούν ή να ενισχυθούν. Ωστόσο, σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι εντελώς ασφαλής, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παραβιαστούν από κακόβουλους τρίτους που μπορεί να επιτύχουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες. Σε περίπτωση που υποπτεύεστε ότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου δεν είναι πλέον ασφαλείς, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως.

Πάντα μας ευχαριστεί να λαμβάνουμε ενημερώσεις από εσάς και υποδεχόμαστε με χαρά τα μηνύματά σας. Ωστόσο, δεν θα αποδεχθούμε μηνύματα που περιέχουν τα εξής:

 • Βλασφημία, άσεμνο ή σεξουαλικό περιεχόμενο, ρητορική μίσους, περιεχόμενο που προωθεί διακρίσεις, απειλές ή βία.
 • Χρήση χυδαίας, υβριστικής, άσεμνης, αγενούς ή απρεπούς ή ακατάλληλης γλώσσας.
 • Προσωπικές επιθέσεις κατά του προσωπικού μας.
 • Προώθηση παράνομων δραστηριοτήτων, όπως ναρκωτικά, πορνεία ή απάτη.
 • Πολιτικά ευαίσθητα σχόλια.
 • Διαφημίσεις.
 • Οποιοδήποτε υλικό που καταπατά ή/και παραβιάζει οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτων ή οποιονδήποτε νόμο.

Εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθύνοι για το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας και αποζημιώνετε και απαλλάσσετε την εταιρεία (ΤΗΕ UXPRODIGY EE) από οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με το περιεχόμενο τέτοιων μηνυμάτων.

Σε περίπτωση που, κατά την επικοινωνία μας (μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.), μας παρέχετε πληροφορίες εκτός των προσωπικών σας δεδομένων, όπως προτάσεις σχετικά με την ιστοσελίδα μας, ιδέες για διαφημίσεις και προϊόντα, καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία ή εικόνα, σας ενημερώνουμε ότι οι οικειοθελώς παρεχόμενες πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες (θεωρούνται ότι) βρίσκονται στην κατοχή μας με την συγκατάθεσή σας, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμάς με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. αναπαραγωγή, τροποποίηση, αποκάλυψη σε τρίτους κ.λπ.) για εμπορικούς ή μη εμπορικούς σκοπούς. Οποιοσδήποτε παρέχει τέτοιες πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες σε εμάς, παραιτείται από οποιοδήποτε δικαίωμα σε αυτές τις πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες που οικειοθελώς παρείχε, καθώς και από κάθε αξίωση ή απαίτηση αποζημίωσης για τη χρήση τέτοιου υλικού από εμάς. Διατηρούμε το απόλυτο δικαίωμα να ελέγχουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας και να δημοσιεύουμε ή απορρίπτουμε κείμενα, σχόλια, εικόνες και πληροφορίες που παρέχονται από οποιοδήποτε τρίτο μέρος μέσω της φόρμας επικοινωνίας, του email μας κ.λπ.

Ορθή χρήση, Παρεμβολές & Αποζημιώσεις

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη νόμιμη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και καλείστε να αποφεύγετε και να απέχετε από οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια ή καταχρηστική συμπεριφορά, καθώς και να απορρίπτετε την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών ή πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού.

Συμφωνείτε ρητώς να μην χρησιμοποιήσετε καμία συσκευή, λογισμικό ή διαδικασία για να παρέμβετε ή να επιχειρήσετε να παρέμβετε στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του theuxprodigy.com. 

Οποιαδήποτε χρήση πραγματοποιείτε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, των πληροφοριών που μας παρέχετε:

 • Δεν θα περιέχει ιούς, δούρειους ίππους, ιούς τύπου worm ή  trojan ή άλλες ρουτίνες προγραμματισμού υπολογιστών που έχουν  σκοπό να βλάψουν, να προκαλέσουν βλάβη ή ζημιά, να παρέμβουν επιζήμια, να υποκλέψουν ή να (απ)αλλοτριώσουν οποιουδήποτε σύστημα, δεδομένο ή πληροφορια.
 • Δεν θα δημιουργήσει ευθύνη για εμάς και δεν θα προκαλέσει οποιεσδήποτε ζημίες ή απώλειες (ολικές ή μερικές) των υπηρεσιών των Παρόχων Υπηρεσιών Διαδικτύου ή άλλων προμηθευτών μας.
 • Δεν θα διαπράττετε ούτε θα επιχειρείτε να διαπράξετε παράνομες πράξεις, συμπεριλαμβανομένης της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων (όπως πνευματικά δικαιώματα, ευρεσιτεχνίες, εμπορικά σήματα, δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας κ.λπ.), μέσω της χρήσης του ιστότοπου και/ή των υπηρεσιών μας.
 • Δεν θα επιχειρήσετε να παρέμβετε και να διαταράξετε την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου ή του διακομιστή στον οποίο φιλοξενείται.
 • Δεν θα κάνετε καμία χρήση αυτού του ιστότοπου, οποιασδήποτε πληροφορίας ή περιεχομένου που περιέχεται εδώ, ή των υπηρεσιών μας, για την αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων SPAM.

Συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι δεν θα θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια του παρόντος ιστότοπου, καθώς και ότι δεν θα παρεμποδίσετε οποιονδήποτε χρήστη από την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο. Η χρήση του ιστότοπου για παράνομους σκοπούς ενδέχεται να επιφέρει αστική και/ή ποινική ευθύνη για εσάς, το πρόσωπο που την πραγματοποιεί. Συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το παράνομο υλικό που δημοσιεύεται από τρίτα μέρη και φιλοξενείται στον παρόντα ιστότοπο, καθώς και ότι δεν υποστηρίζουμε ούτε δεχόμαστε τέτοιο παράνομο περιεχόμενο. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε έλεγχο και δεν πραγματοποιούμε προηγούμενο έλεγχο πριν την δημοσίευση του περιεχομένου και της πληροφορίας που δημοσιεύονται από τρίτα μέρη.Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για περιεχόμενο που δημοσιεύεται από τρίτα μέρη.

Συμφωνείτε ότι κατά την περιήγηση και χρήση του ιστότοπού μας ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με περιεχόμενο που μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό, ανήθικο ή παράνομο. Στην περίπτωση που λάβουμε ειδοποίηση ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο προκαλεί ηθική βλάβη ή προξενεί άλλη ζημία σε τρίτους, διατηρούμε το δικαίωμα να το διαγράψουμε και να το αφαιρέσουμε αμέσως και παράλληλα να διαγράψουμε κάθε πληροφορία που σχετίζεται με τον δημιουργό αυτού του περιεχομένου που παραβιάζει τους όρους του παρόντος. Ρητά δηλώνουμε ότι θα συνεργαστούμε με οποιαδήποτε αστυνομική, δικαστική ή άλλη δημόσια αρχή για την αποκάλυψη της ταυτότητας οποιουδήποτε χρήστη που δημοσιεύει ή διαβιβάζει παράνομο υλικό ή πληροφορίες. Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε πληροφορία (προσωπική ή άλλη) υποβάλλετε σε εμάς είναι πλήρης, ορθή και ακριβής, ότι συμμορφώνεται πλήρως με τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας, και ειδικότερα με τις σχετικές διατάξεις που διέπουν το δίκαιο των τηλεπικοινωνιών, ότι δεν συνιστά παράνομη ή/και αντίθετη με τα χρηστά ήθη χρήση του theuxprodigy.com και ότι δεν παραβιάζει τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου και ειδικά, το προσωπικό απόρρητο.

Επιπρόσθετα, κατανοείτε, αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ρητώς ότι έχετε την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσετε εμάς  και τις συνδεδεμένες εταιρείες μας, σε περίπτωση οποιουδήποτε νομικής διαφοράς ανακύψει μεταξύ μας ή ανάμεσα σε εσας και τρίτους, λόγω της ανάρτησης, δημοσίευσης του περιεχομένου σας ή οποιουδήποτε άλλου είδους παράνομης μεταφοράς δεδομένων μέσω των υπηρεσιών ιστοσελίδας μας καθώς και στην περίπτωση ανακριβούς καταχώρισης δεδομένων κατά την εγγραφή σας ή κατά την ενημέρωση των δεδομένων σας και γενικά σε περίπτωση παραβίασης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

Παραίτηση

Εάν παραβιάσετε των παρόντες όρους και προϋποθέσεις, ακόμα και δεν προβούμε άμεσα σε κάποια ενέργεια, θα εξακολουθούμε να διατηρούμε πλήρως το δικαίωμα να ασκήσουμε όλα τα δικαιώματα και ένδικα και νομικά μέσα που μας αναλογούν, κατά περίπτωση, λόγω της παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

Διαχωρισμός (Αυτοτέλεια όρων)

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων όρων και προϋποθέσεων θεωρηθεί άκυρη, μη εκτελεστή ή μη δεσμευτική, θα παραμείνετε νομικά δεσμευμένος από όλες τις υπόλοιπες διατάξεις που περιέχονται εδώ.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, καθώς και η παροχή των διαδικτυακών μας υπηρεσιών (όπως η κράτηση θέσης για ένα από τα δημόσια εργαστήρια ή τα διαδικτυακά σεμινάρια κ.λπ.), διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας (Ελλάδα). Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει ή ανακύψει από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, καθώς και από την παροχή των διαδικτυακών μας υπηρεσιών (όπως παραπάνω), θα υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των αρμοδίων δικαστηρίων της Αθήνας, Ελλάδα.

Παράπονα

Ευχαρίστως θα αντιμετωπίσουμε και διευθετήσουμε οποιαδήποτε παράπονα τυχόν προκύψουν από την παροχή των υπηρεσιών μας. Σε περίπτωση που έχετε τέτοια παράπονα, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας στο info@theuxprodigy.com  και θα ανταποκριθούμε ευχαρίστως στις ανησυχίες σας.

Επικοινωνία

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση ή θέλετε να κάνετε μια πρόταση σχετικά με την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ώρες, είτε επισκεπτόμενοι τα γραφεία μας (Δ. Γούναρη 96, Δήμος Αμαρουσίου, Αττική, ΕΛΛΑΔΑ, Τ.K. 15125, τηλ. +30 6942 555 094) είτε αποστέλλοντας email στη διεύθυνση info@theuxprodigy.com